Social Icons

Saturday, 9 January 2016

Manfaat Buah Tunjuk Langit Merawat Sakit Kronik Kini Di Dalam Kapsul Tunjuk Langit

Khasiat Buah Tunjuk Langit sukar diperolehi dari mana-mana tumbuhan herba di seluruh dunia Mampu merawat Pelbagai penyakit yang KRONIK..

Pengenalan mengenai Buah Swietenia macrophylla atau dipanggil sebagai “buah tunjuk langit”, kerana ia seolah-olah tergantung terbalek diatas pokok,Pati sari buah tunjuk Langit ini dijual sebagai penawar semulajadi yang dikatakan dapat meningkat peredaran darah dan kulit,Ia juga dikatakan mempunyai sifat seperti Viagra mengenai disfungsi erektil,Penggunaan pekat buah langit yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.Buah Tunjuk Langit (Swietenia macrophylla.) juga dikenali sebagai Sky-fruit atau Buah Mahagony merupakan sejenis tumbuhan herba yang terdapat di Asia Tenggara.Swietenia macrophylla, Mahogani Daun Besar atau Mahogani Honduras adalah tumbuhan liar yang berasal dari jenis pokok Meliaceae (keluarga pokok Mahogani atau Mahoni),Pokok ini tumbuh di kawasan hutan hujan tropika yang bersuhu kering dan lembap terutamanya di Amerika Selatan, India Barat, Kepulauan Indonesia, Fiji, Honduras, Kepulauan Solomon dan juga Malaysia,Ia digelar Raja Swietenia atau Raja Mahogani oleh kerana mutu kayu nya yang tinggi di pasaran dunia sejak beratus tahun yang lalu. pokok tunjuk langit ni berbuah setahun sekali sahaja,Wah!Hebat bukan Buah Tunjuk Langit ini.

KHASIAT KAPSUL TUNJUK LANGIT DIBONGKAR!

Apa khasiat buah tunjuk langit?Kapsul Tunjuk Langit Plus Membantu Pesakit: 

Melancar peredaran darah 
Kencing Manis 
Darah Tinggi 
Gout / sendi 
Kolestrol tinggi 
Migrain / sakit kepala 
Strok peringkat awal 
Menguatkan perut, jantung, paru-paru, hati dan limpa 
Sembelit, masalah sistem penghadaman 
Menghidupkan kembali sel-sel 
Senggugut / Haid Tak Lancar 
Masalah Ereksi / mati pucuk 
Kebas kaki/tangan 
Angin / sakit urat 
Kencing Kotor 

Manfaat buah tunjuk langit untuk darah tinggi tidak di pertikai kan lagi,sejak zaman dahulu,nenek moyang kita telah pun memaksima kan manfaat buah tunjuk langit sebagai pencegah serta merawat penyakit kronik,dan ternyata keistimewaan buah tunjuk langit ini mampu membantu merawat darah tinggi dan paling menakjubkan Buah Tunjuk Langit  turut di jadi kan Ubat Kencing manis,hasil nya kandungan gula dalam darah boleh membantu di turun kan,jika dahulu orang zaman dulu kala hanya memakan begitu saja,tetapi rasa yang pahit mungkin membuat kan generasi hari ini tidak mahu memakan nya begitu saja dan berita baik bagi anda yang mahu kan manfaat dari buah tunjuk langit plus ini,kini ia telah di komersial kan sebagai ubat dalam bentuk kapsul,jadi ia sangat memudah kan pengguna untuk mengamal kan kapsul tunjuk langit plus ini.

imej penyakit kronik kencing manis,darah tinggi,gout yang sangat merbahaya

KANDUNGAN KHASIAT DALAM BUAH TUNJUK LANGIT : 

VITAMIN A,DIETARY FIBER, POTASSIUM,VITAMIN E,CALSIUM,VITAMIN B6, MAGNESIUM,SODIUM,VITAMIN B,PROTEIN,VITAMIN B1,IRON,VITAMIN D, FOLIC ACID,CARBOHYDRATE.
                          TIGA BAHAN AKTIF YANG UTAMA MEMBERI KHASIAT DAN MANFAAT
  • FLAVONOIDS seperti yang terdapat dalam Gingko biloba dan tongkat ali. Ia merangsang pembukaan pembuluh darah, membekalkan oksigen dan nutrisi keseluruh badan, agen anti –pengoksidaan. \
  • SAPONINS seperti yang terdapat ginseng Panax,Enzim yang bertindak seperti sabun /pelincir yang mengurangkan lemak dan kolesterol pada dinding salur darah.Ia menguatkan fungsi jantung dan sistem imuniti.
  • BITTER ALKOLOID rasa pahit adalah kerana kandungannya yg tinggi, dapat merencatkan pertumbuhan virus dan bakteria. Ia membantu membina sel darah putih dan menguatkan imuniti badan.

TAHUKAH ANDA:
 Pada tahun 1996 , satu pasukan biokimia Amerika terkenal mempunyai penemuan kejayaan besar dalam kajian mereka bahawa terdapat banyak Flavonoids dan Saponins di dalam SKY FRUIT. Di samping itu, BUAH SKY mengandungi pelbagai protein semulajadi , mineral, vitamin, enzim , karbohidrat , asid lemak dan lain-lain nutrien penting badan. Penyerapan yang mudah adalah faktor penting ke arah menggalakkan kesihatan yang baik. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, BUAH SKY FRUIT itu telah diterima secara meluas oleh pakar-pakar perubatan dan doktor. Testimoni pengguna ' telah membawa kepada penerimaan global SKY FRUIT sebagai salah satu produk kesihatan yang terbaik di pasaran. SKY FRUIT adalah bukan sahaja tulen dalam alam semula jadi, ia juga merupakan produk yang sangat baik yang menggalakkan kesihatan asas secara keseluruhan. Tidak ada kesan sampingan - sakit walaupun dengan penggunaan jangka panjang. Buah Tunjuk langit @ (Switenia Macrophylla) boleh diamalkan secara tradisional oleh lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur untuk mengekalkan kesihatan badan dan juga untuk mengelakkan penyakit-penyakit yang berkaitan dengan peredaran darah.

Anda Sudah Tahu Khasiat dan manfaat buah tunjuk langit bukan?

JOM CUBA PENAWAR DAN IKHTIAR DARI KAPSUL BUAH TUNJUK LANGIT
1 botol ( 60 KAPSUL ) RM55.00 S/M  RM57.00 S/S
CARA PEMAKANAN KAPSUL TUNJUK LANGIT PLUS :
Permulaan 2 biji pagi, 1 biji malam ( 1-2 minggu pertama )
untuk Kencing Manis :Bacaan bawah 10 ( 2biji pagi, 1biji malam sehari ),Bacaan atas 10( 2biji pagi, 2biji malam )

  PROMOSI JIMAT ???

1 BOTOL 
HANYA !!!!!!!!!!!
RM50.00 S/M @ S/S
FREE POSTAGE
                      UNTUK INFO DETAIL PRODUK :
CALL @ WHATSAPP : 
0103407867

0 ulasan:

Post a Comment

 

Sample text


Sample Text

KAMI

010 3407867
En. Azmie
Email: kapsultunjuk@gmail.com